Det är inte bara inredningen som våra kunder behöver hjälp med. Tjänster som måleri, snickeri och flyttstäd är något som ofta kommer till och givetvis vill vi finnas där och stötta er även i detta. Genom våra samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda våra kunder flera olika tjänster utöver själva inredningen. Vi har nära samarbeten med både målare, snickare, flyttfirma samt städbolag. Nedan hittar du bolagen vi jobbar tätt med dagligen.

Behöver du flytthjälp eller någonstans att magasinera dina möbler?

När du förbereder din lägenhet inför försäljning behöver du ibland tömma din bostad på delar av ditt egna möblemang. Vi kan bistå med både flytthjälp och magasinering genom våra samarbetspartners Rent And Move. Genom ett flerårigt partnerskap har vi stort förtroende och tillit för deras kompetens och extra ordinära kundvård.

Ange Studio In vid bokning eller låt oss förmedla kontakten.

”Vi är personliga och fokuserar alltid på kundens behov så att er upplevelse ska bli så bra som möjlig.
Hos oss kan ni räkna med personal som alltid är väldigt noggranna och varsamma under sitt arbete, men samtidigt effektiva.
Det går att ansöka om RUT-avdrag för packhjälp, flytthjälp och flyttstädning från och med den 1 augusti 2016, läs mer här.
Gör som många andra nöjda kunder och flytta med en av Sveriges mest professionella flyttfirmor.”

 

Hantverkartjänster

Vi jobbar alltid utifrån att er bostad skall vara så attraktiv som möjligt inför försäljning. Våra kunder är ofta i behov av hantverkarhjälp för att måla väggar, slipa golv eller diverse snickerijobb. Tillsammans med hantverkarna på Hulthéns Bygg kan vi tillhandahålla helhetstjänster med rådgivning i kulörval- och materialval samt professionellt utförda hantverkartjänster.

Ange Studio In vid direktbokning eller låt oss förmedla kontakten.