KONTOR OCH OFFENTLIGMILJÖ.

Färg, form, funktion och kombinationen av dessa är avgörande för upplevelsen av ett rum. Genom ett tydligt uttryck och koncept i inredningen kan man förlänga och förtydliga sitt varumärke, öka försäljning i butiken eller högre motivation på jobbet. Vi hjälper dig att hitta rätt känsla oavsett vilken typ av rum, lokal eller set-up som skall inredas.

Behöver du hjälp att inreda kontor och lokaler?

Vi skapar inspirerande och varumärkesstärkande kontor, butikslokaler och upplevelsemiljöer. Genom möbleringsskisser, moodboards, material- och produktval gör vi er inredningsvision till verklighet. Vi erbjuder stöttning i alla faser av inredningsprojektet – från koncept och ritning till inköp och slutfix. Kommunikation är A och O för att vi skall lyckas nå just din vision, därför ritar vi våra projekt i 3D.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Ett urval av företag som anlitat oss: Sportredaktionen, Gullins Fastigheter, Lexiq AB

Är du byggare eller bostadsutvecklare?

Idag ser de allra flesta nyproducerade bostäderna ut som exakta kopior av varandra. Med vår hjälp kan du få ditt bostadsprojekt att bli något extra. Vi stöttar er i att ta fram koncept för tillvalspaket, färgsättning mm. Vi har även lång erfarenhet av visningslägenheter där vi målgruppsanpassar inredningen efter just din kundgrupp.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Ett urval av Byggare och Bostadsutvecklare som anlitat oss: Bonava, Balder Fastigheter Ab, BRF Önneredsbodarna

fina kontor, snygga kontor, studio in AB