Färg, form, funktion och kombinationen av dessa är avgörande för upplevelsen av ett rum. Genom ett tydligt uttryck och koncept i inredningen kan man förlänga och förtydliga sitt varumärke, öka försäljning i butiken eller högre motivation på jobbet. Vi hjälper dig att hitta rätt känsla oavsett vilken typ av rum, lokal eller set-up som skall inredas. Idag är det digitala rummet minst lika viktigt som det fysiska. Genom lång erfarenhet och stort intresse för sociala medier kan vi även hjälpa dig med effektivt innehåll till detta. Läs mer om våra specifika tjänster och kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att nå just din vision.

Behöver du hjälp att inreda kontor och lokaler?

Vi skapar inspirerande och varumärkesstärkande kontor, butikslokaler och upplevelsemiljöer. Genom möbleringsskisser, moodboards, material- och produktval gör vi er inredningsvision till verklighet. Vi erbjuder stöttning i alla faser av inredningsprojektet – från koncept och ritning till inköp och slutfix. Kommunikation är A och O för att vi skall lyckas nå just din vision, därför ritar vi våra projekt i 3D.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Företag som anlitat oss: Sportredaktionen, Gullins Fastigheter, Lexiq AB

Är du byggare eller bostadsutvecklare?

Idag ser de allra flesta nyproducerade bostäderna ut som exakta kopior av varandra. Med vår hjälp kan du få ditt bostadsprojekt att bli något extra. Vi stöttar er i att ta fram koncept för tillvalspaket, färgsättning mm. Vi har även upplägg för visningslägenheter.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Byggare och Bostadsutvecklare som anlitat oss: Bonava, Balder Fastigheter Ab, BRF Önneredsbodarna

fina kontor, snygga kontor, studio in AB

Setdesign och Propsstyling

Som inredningsstylister hjälper vi varumärken och återförsäljare att skapa intressanta, varumärkesstärkande och säljande bildmaterial till kampanjer, hemsidor, kataloger mm. Givetvis ritar vi även mässmontrar och inreder showrooms också. Vi har kunder som tex. Ellos Home och Houzz.se.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Trend- och inspirationsföreläsning

Trend- och inspirationsföreläsning är ett berikande sätt att ta del av vad som händer i omvärlden. För oss är det viktigt att ligga i framkant i trender och strömningar inom inredning samt entreprenörskap och vi delar gärna med oss av våra spaningar. Vi bjuder på ett inspirerande upplägg med visuella presentationer och spännande diskussioner som berör våra intresseområden. Idag är inspirationsföreläsningar är ett populärt inslag på konferenser, mässor och event. I dagsläget har vi levererat trend- och inspirationsföreläsningar på ämnena: Inredningstrender, Entreprenörskap och Start-ups, samt Sociala medier. Är detta något som låter intressant för ditt företag?

Kontakta oss med era idéer så hittar vi tillsammans ett upplägg och en inriktning som passar er behov.

Några kunder som anlitat oss för föreläsningar: Balder Fastigheter AB, DBKD, Ellos.

Samarbeten och sponsrade inlägg

Samarbeten och sponsrade inlägg är ett vedertaget sätt för företag att kommunicera med sin målgrupp idag. Vi hjälper er att sätta era produkter i en inspirerande och tillförlitlig kontext där era kunder finns. Genom setdesign, redaktionella texter kan vi skapa marknadsföringsmaterial till era kanaler. Vi erbjuder också möjlighet för företag att synas i våra kanaler genom vårt dagliga arbete som inredare och stylister. Vi har idag en välbesökt plattform på Instagram och i vår blogg. Instagram är vår starkaste kanal med 15k+ följare och 180,000+ exponeringar i veckan. Vår målgrupp består av ca 80% kvinnor i åldern 25-34år med inredning och livsstil som intresse. Geografiskt är vår följarkrets störst i Göteborg, därefter Stockholm. Som influensers gör vi sponsrade inlägg, samarbeten och kampanjer.

Kontakta oss med din förfrågan här , så bokar vi in ett första möte.

Företag vi jobbar med: Homeroom.se, Sjöstrand kaffe, Sofacompany, Aimn

fina kontor, snygga kontor, studio in AB