Färg, form, funktion och kombinationen av dessa är avgörande för upplevelsen av ett rum. Genom ett tydligt uttryck och koncept i inredningen kan man uppnå ökad trivsel i hemmet, ökad försäljning i butiken eller högre motivation på jobbet. Vi hjälper dig att hitta rätt känsla oavsett vilken typ av rum, lokal eller set-up som skall inredas eller produkt som skall marknadsföras. Idag är det digitala rummet minst lika viktigt som det fysiska. Genom lång erfarenhet och stort intresse för sociala medier kan vi även hjälpa dig med effektivt innehåll till detta. Läs mer om våra specifika tjänster och kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att nå just din vision.

HOMESTYLING OCH INREDNING FÖR PRIVATPERSONER

HOMESTYLING. Homestyling är mer eller mindre ett vedertaget geprepp inom bostadsförsäljning idag. Homestyling förstärker dina chanser till en bättre och snabbare försäljning genom att visa bostaden på ett så attraktivt sätt som möjligt. Vi ser homestyling som ett marknadsföringsverktyg där syftet är att väcka positiv uppmärksamhet genom attraktiva bilder och en genomtänkt och välplanerad möblering.

För att läsa om våra homestylingpaket klicka här.

INREDNINGSTJÄNSTER. Att ta hjälp med att inreda sitt hem blir allt mer populärt. Hemmet är inte bara en viktig del i vår identitet utan också den plats där vi vill kunna hämta energi och leva ett liv som är välanpassat efter våra behov. Vårt hem skall jobbar för oss, inte emot oss. Vi kan hjälpa er i både stort och smått från idé till vid större renoveringar, inköp och slutfix.

För att läsa mer om hur vi jobbar med inredning för att bo klicka här.

INRED KONTOR OCH LOKALER

INREDA KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ. Drömmer du om en arbetsplats som är utformad för dig och dina medarbetares behov? En miljö där ni både kan trivas och inspireras och som samtidigt stärker ditt varumärke och ger dig marknadsfördelar? Utformningen av arbetsplatser idag är väsentlig både för att behålla och attrahera medarbetare och kunder. Vi blir mer än gärna din partner i utvecklingen av din arbetsplats, butik eller lokal, från idé till slutfix.

Läs mer om hur vi jobbar HÄR.

STYLISTER TILL REKLAM OCH KATALOG 

SETDESIGN OCH PROPSTYLING. Letar du efter en stylist som kan hjälpa dig med att ta fram attraktiva produktbilder för nästa katalog eller webbkampanj? Vi vet vikten av säljande bilder i dagens mediabrus och kan hjälpa dig att sticka ut. Som din kreativa partner kan vi hjälpa dig med idé, location, setdesign och produktstyling. Vi har goda relationer till fotografer och kan koppla ihop dig med rätt team.

Läs mer om hur vi jobbar med produktstyling och setdesgin HÄR.

BILDPRODUKTION TILL SOCIALA MEDIER. Behöver du säljande bilder till din produkt eller bra innehåll på sociala medier? Vi kan hjälpa dig med att ta fram attraktiva bilder till dina sociala medier med allt från enklare bildproduktion till bostadsfotografering.

Läs mer om hur vi jobbar med produktstyling och setdesgin HÄR.