Färg, form, funktion och kombinationen av dessa är avgörande för upplevelsen av ett rum. Genom ett tydligt uttryck och koncept i inredningen kan man uppnå ökad trivsel i hemmet, ökad försäljning i butiken eller högre motivation på jobbet. Vi hjälper dig att hitta rätt känsla oavsett vilken typ av rum, lokal eller set-up som skall inredas eller produkt som skall marknadsföras. Idag är det digitala rummet minst lika viktigt som det fysiska. Genom lång erfarenhet och stort intresse för sociala medier kan vi även hjälpa dig med effektivt innehåll till detta. Läs mer om våra specifika tjänster och kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att nå just din vision.

Homestyling

Homestyling ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din bostadsförsäljning. Med en attraktiv inredning visar vi din bostads fulla potential och ökar dess värde på marknaden. Vår styrka är att inreda varje objekt efter dess målgrupp, med sikte på att skapa en drömbostad för dina spekulanter. Varje uppdrag är unikt och vi utgår därför ifrån era och bostadens förutsättningar. Vi erbjuder homestyling i alla nivåer, ifrån fullt möblemang till att endast jobba med er befintliga inredning. Vi stöttar er även med idé och koncept vid renoveringar inför försäljning. Genom ett första konsultationsmöte hittar vi rätt nivå för er bostad. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med homestyling och en lyckad bostadsaffär. Pris på offert.

Inredningsuppdrag

När du tar hjälp av oss som inredare skapar dig förutsättningarna för att lyckas med inredningen i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentlig miljö. Genom möbleringsskisser, moodboards, material- och produktval gör vi er inredningsvision till verklighet. Vi erbjuder stöttning i alla faser av inredningsprojektet – från idé och ritning till inköp och slutfix. Kommunikation är A och O för att vi skall lyckas nå just din vision, ritar vi våra projekt i 3D. Det är ett konkret sätt att förmedla våra idéer och skapa förståelse hos våra kunder och vi kan på ett smidigt sätt komma framåt i projektet tillsammans. Vi erbjuder inredningskonsultationer via webb eller med ett traditionellt upplägg beroende på vad som passar dig bäst. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig nå din vision.

Studio In, Sjöstjärnan Balder, Visningslägenhet, matplats, runt bord, homeroom, byon

Trend- och inspirationsföreläsning

Trend- och inspirationsföreläsning är ett berikande sätt att ta del av vad som händer i omvärlden. För oss är det viktigt att ligga i framkant i trender och strömningar inom inredning samt entreprenörskap och vi delar gärna med oss av våra spaningar. Vi bjuder på ett inspirerande upplägg med visuella presentationer och spännande diskussioner som berör våra intresseområden. Idag är inspirationsföreläsningar är ett populärt inslag på konferenser, mässor och event. I dagsläget har vi levererat trend- och inspirationsföreläsningar på ämnena: Inredningstrender, Entreprenörskap och Start-ups, samt Sociala medier. Är detta något som låter intressant för ditt företag? Kontakta oss med era idéer så hittar vi tillsammans ett upplägg och en inriktning som passar er behov.

Samarbeten och sponsrade inlägg

Samarbeten och sponsrade inlägg är ett vedertaget sätt för företag att kommunicera med sin målgrupp idag. Vi hjälper er att sätta era produkter i en inspirerande och tillförlitlig kontext där era kunder finns. Genom setdesign, redaktionella texter kan vi skapa marknadsföringsmaterial till era kanaler. Vi erbjuder också möjlighet för företag att synas i våra kanaler genom vårt dagliga arbete som inredare och stylister. Vi har idag en välbesökt plattform på Instagram och i vår blogg. Instagram är vår starkaste kanal med 10k+ följare och 180,000+ exponeringar i veckan. Vår målgrupp består av ca 80% kvinnor i åldern 25-34år med inredning och livsstil som intresse. Geografiskt är vår följarkrets störst i Göteborg, därefter Stockholm. Som influensers gör vi sponsrade inlägg, samarbeten och kampanjer.