Skip to content

E-styling by Studio In

Stylade foton är en viktig del av annonseringen vid en bostadsförsäljning. E-styling är ett alternativ för de säljare som inte har möjlighet eller vill styla fysiskt, men som ändå vill ha en attraktiv och konkurrenskraftig annons.  

Den digitala stylingen utförs efter fotografering på de bilder ni anser vara viktigast för bostaden. I vår tjänst inreds bilderna med, av oss, noggrant utvalda möbler och detaljer i en moderna skandinavisk stil. En finstämd blandning av designklassiker och trend. 

Vid e-styling är det fullt möjligt att ersätta befintlig inredning i bilden och / eller färdigställa renoveringar som saknade köksluckor eller omålade golvlister i bilderna. På så sätt kommer du kunna komma igång med din försäljning snabbare, känna av marknaden och sedan färdigställa bostaden i lugn och ro under annonseringstiden. 

E-STYLING - GRAFISKA VÄGEN

Så här går det till

Vi rekommenderar alltid att e-styla högupplösta foton. Tjänsten går dock att utnyttja med mobilbilder också. Liggande motiv är en fördel om bilden skall användas i annonsering. 

1.

Fotografering

Fotografera bostaden i befintligt skick. Tänk dock på att ljusförutsättningar och fotovinklar är lika viktiga som vid en traditionell styling. Ju bättre material vi har att utgå ifrån desto bättre slutresultat. 

2.

Order

Välj ut de foton du önskar e-styla. Mäklare hänvisas till att lägga sina beställningar genom sitt mäklaresystem, där Husfoto finns som leverantör. Privatkunder skickar in bilderna per mejl till oss. 

3.

e-styling

De utvalda fotona stylas. Oönskad befintliga möbler raderas ut och ersätts med en attraktiv inredning. Möbler placeras för att visa rummens potential på bästa sätt. Önskas det, så åtgärdas ytskikt som väggar, golv eller köksluckor.  

4.

leverans

Dina färdiga foton levereras 3-4arbetsdagar efter ordern. Du får alltid två kopior av varje bild. En med vattenstämpel och en utan. Detta för att du skall kunna vara tydlig i annonsering att bilden är ett fotomontage. 

 

Ps. Vill du ha en komplett lista över inredningen i bilden så går det att ordna mot en ersättning Ds. 

Efter Estyling

Förfrågan E-styling by Studio IN

Studio in hjälpte till med e-styling av min mammas lägenhet. Bilderna vi fick var så fina, gamla möbler var utbytta mot nya och kök och väggar som nya utan något jobb för mig och mamma.  Slutresultatet blev snygga bilder som lockade många till visning, kan varmt rekommendera denna tjänsten.” 

Kund, Stockholms Innerstad