Skip to content
Maja och Atta-6 kopia

På Studio In är vi inredare och stylister med visionen om att skapa attraktiva rum att trivas i och inspireras av.

Med djup förståelse för färg, form och funktion hjälper vi dig att nå rätt upplevelse genom inredning. Identitet och koncept är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att hitta det unika i varje projekt med känsla och finess. Vi vill berätta din historia genom inredning.

Studio In grundades 2012 av tvillingsystrarna Atta Ring och Maja Furenberg Ring. Idag består teamet av inredare och stylister med bred utbildning- och yrkesbakgrund inom inredning, visual merchandise, byggteknik, textil och inköp är Studio In idag en kreativ samarbetspartner för mäklare, byggare, privatpersoner och företag. 

Relationer och intresset för marknadsföring har alltid varit kärnan i företagets identitet. Sociala medier har därav blivit en stor del av Studio In’s varumärke. Med inredning som bas har teamet bakom Studio In, idag även en rad uppdrag inom sociala medier, tv, trendföreläsningar och konceptdesign.

Läs mer om våra specifika tjänster och kontakta oss för att höra hur du kan få hjälp med att skapa mervärde genom inredning. Studio In är baserade i Göteborg men åtar sig jobb över hela landet och internationellt.