Foto: Johanna Hagbard

På Studio In är vi inredare och stylister med visionen om att skapa vackra rum att trivas i och inspireras av. Med djup förståelse för färg, form, funktion och kombinationen av dessa hjälper vi dig att nå rätt upplevelse genom inredning. Identitet och koncept är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att hitta det unika i varje projekt med känsla och finess.

Studio In grundades 2012 av tvillingsystrarna Atta Ring och Maja Furenberg Ring. Vi erhåller bred utbildning- och yrkesbakgrund inom inredning, visual merchandise, byggteknik, textil och inköp. Studio In är idag en kreativ samarbetspartner för mäklare, byggare, privatpersoner och företag. Relationsbyggande har alltid varit kärnan i företagets identitet och sociala medier har därav blivit en stor del av Studio In’s varumärke. Med inredning som bas har Studio In idag även en rad uppdrag inom sociala medier, tv, trendföreläsningar och konceptdesign. Läs mer om våra specifika tjänster och kontakta oss för att höra hur du kan få hjälp med att skapa mervärde genom inredning. Studio In är baserade i Göteborg men åtar sig jobb utanför regionen när möjlighet finns.

Vi brinner för inredning och design. För att lyckas skapa hemtrevliga och personliga bostäder arbetar vi med ljussättning, ommöblering och inredningsdetaljer. Studio In stöttar er även i renoveringar som ommålning eller golvbehandlingar när det är aktuellt inför försäljning. Givetvis erbjuder vi kringtjänster till homestyling som magasinering och städning genom våra samarbetspartners i Göteborg. Vårt mål är att att hitta det unika i varje projekt.

Ta del av vår portfolio.

Bli inspirerad i vår blogg.

Besök oss på Instagram.