Skip to content

Kontakt

För generella frågor eller förfrågningar använd kontaktformuläret nedan. Beskriv ditt ärende så noggrant som möjligt så skall vi göra vårt bästa för att svara snabbt och konkret.

Vi ser fram emot att höra hur vi kan hjälpa till.

Studio-in-Atta

Atta Ring

VD / GRUNDARE / STYLIST OCH INREDARE

Utbildad textilekonom vid Borås Textilhögskola med många års erfarenhet av butikskommunikation i detaljhandeln, inköp och design i modebranschen. Startade Studio In år 2012, då under namnet Perfection Makes Me Yawn och har sedan dess jobbat som stylist och inredare i företaget.

0709-501020

Studio-In-Maja

Maja Ring

GRUNDARE / STYLIST OCH INREDARE

Utbildad byggingenjör vid Chalmers Tekniska Högskolan. Många års erfarenhet av bostadsplanering på arkitektkontor. Studerade till inredare 2013. Startade Studio In År 2012, då under namnet Perfection Makes Me Yawn, och har dess jobbat som stylist och inredare i företaget.

0704-332444

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Beskriv ditt ärende så noggrant som möjligt så skall vi göra vårt bästa för att svara snabbt och konkret. Har du frågor om homestyling eller inredningsuppdrag så ber vi dig att vara noga med att ange adress, antal rum, kvadratmeter och om du har någon tidsplan för ditt projekt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Adress

Hörnet Karl Gustavsgatan 25 / Engelbrecktgatan 3

411 25 Göteborg