Categories:> Entreprenörskap, Everyday life

Café Magasinet och följarkärlek

En arbetsdag på stan är aldrig fel. Ibland behöver vi miljöombyte speciellt när vi har många kreativa punkter att bocka av på våra to-do-listor. I förra veckan tog vi en heldag på Kafé Magasinet eller Orangeriet som deras mysiga innergård så härligt kallas. Tror vi drack ca 5 koppar té var och en vegansk sallad slank ner runt lunch. Under dagen sammanställde vi en rad offerter för inkommande inredningsuppdrag, jobbade på monterdesignen till Furniture Fair  (har ni köpt era biljetter än?) och stack in ett möte mitt i allt med en superhärlig tjej som ni säkert kommer se mer av i våra kanaler inom kort. En perfekt dag helt klart!

 

Som grädden på moset slank en stylish tjej fram och sa att hon följde oss på insta och att hon tyckte om det vi gör. DÅ DOG VI. Alltså, VA?! En sån ego-boost! Vi trillade nästan av de höga barstolarna vi hade kravlat oss upp på. Helt overkligt att det är riktiga människor (supercoola såklart!) som hänger med på våra stories och läser våra inlägg varje dag. Vi har nog inte riktigt greppat det. Så TACK, vill vi bara säga igen. Och så mkt cred till er som kommer fram och snackar. Ni vet inte hur mycket bomull ni lägger runt våra sköra hjärtan. Ni är helt avgörande! Vi hade inte varit någonstans utan er. Kort och gott, det blir nog fler dagar på Magasinet!

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!