Categories:> Homestyling, Inspiration

Homestyling före och efter

Kök efter medelstor homestyling i Vasastan, Göteborg

Homestyling Före och Efter

Hej på er! I och med våran tävling på Instagram där man kan vinna en inredningskonsultation (missa inte den!) tänker vi flasha lite med resultatet man kan få om man använder sig av inredare och stylister, oavsett om det gäller inredning inför försäljning eller om man inreder för att bo. Vi ska precis iväg och träffa ett par som snart skall sälja sin lägenhet. Som vi har berättat tidigare här på bloggen så bjuder Erik Olsson, som är mäklare för objektet, sina kunder på en kostnadsfri konsultation där vi går igenom lägenheten och dess inredning, kommer med tips och råd. (Ni kan läsa mer om hur det går till i det här blogginlägget.)

hemmakontor, studio, ateljé, homestyling

Arbetarum efter medelstor homestyling

Allt för ofta är det en hel del som behöver göras iordning för att få objektet i så god form som möjligt inför foto och visningar. Det kan vara allt från att väggar behöver målas om och att inredningen helt eller delvis behöver bytas ut till mindre justeringar som att det behövs nya gardiner, kuddar och tavlor på väggarna för att ge bostaden en attraktiv look. Vissa kunder väljer att försöka lösa fixet själva medan andra tar hjälp av oss och våra tjänster. Oavsett hur man väljer att gå vidare så är det viktigt att ha med sig att det är en sak att inreda inför försäljning och en annan att inreda för att bo. När en bostad skall fångas på bild så är det oerhört viktigt att kunna förutsäga kameravinklar, få till ljussättning och känsla i inredningen på ett sätt som man inte gör när man inreder för sig själv. Vid en homestyling tar man även hänsyn till vilken målgrupp som objektet har vid försäljning.

Homestyling av tom lägenhet

Homestyling av tom lägenhet

Det är inte alla som är övertygade att homestyling ger avkastning eller ens effekt på presentationsmaterialet, vilket kan vara förståeligt efter som bostäderna sällan visas hur dom såg ut FÖRE dom gjordes iordning av proffs. Vi hävdar givetvis att effekten är slående och att de allra flesta är villiga att betala mer för en produkt som känns attraktiv och ser bra ut. Därför råder vi verkligen alla som går i säljtankar att träffa en stylist innan fotografering för att få ett utlåtande och tips och råd. För att punktera alla argument tänkte vi idag faktiskt visa hur slående effekten faktiskt är. I vilket skick hade ni helst sålt er bostad, FÖRE eller EFTER?

Homestyling före efter arbetsplats hemmakontor skrivbord

Före och efter full homestyling av arbetsplats

homestyling före efter sovalkov sovrum sovalkov

Före och efter full homestyling av sovalkov

homestyling före efter vardagsrum

Före och efter homestyling av vardagsrum

 

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!