Categories:> Homestyling, Inspiration, Made by Studio In, Moodboards, Portfolio

Homestyling i centrala Göteborg

homestyling_Göteborg

God måndag vänner! Hoppas ni är uppe och taggar för en ny vecka! Vi är ovanligt nöjda med att ha måndag. Så mycket roligt att se fram emot de närmsta dagarna bl.a en full homestyling på Vegagatan (tjohoo så go den är), men mer om det senare!

Homestyling och förvandling av Föreningsgatan 39

Idag kommer troligtvis skönheten på Föreningsgatan 39 ut till försäljning via Reveny. Ni har säkert sett den fladdra förbi på vår Instagram nu i Januari. Vi hade förmånen att få sätta tänderna i den fd butikslokalen som totalrenoverats (in a damn good way) av den nuvarande ägaren. Sprillans kök, bad och ytskikt. Hur bra mår man inte som stylist då (jo man fäller en tår – jobbet blir liksom 1000 ggr enklare). Vi fick helt enkelt fria tyglar att inreda denna city chica etagelägenhet som verkligen är någonting utöver det vanliga med sina generösa fönsterpartier och fantastiska tegelvalv. Snacka om homestyling deluxe.

Så här såg den ut när vi fick tillträde…minus täckpapp och målargrejer!

Moodboard och förberedelser

Som vanligt vid full homestyling (dvs när vi tillhandahåller ett komplett möblemang) gör vi ett moodboard för att sätta stil, känsla och ringa in målgruppen av spekulanter på bostaden. Vi vill ju naila en bostadsdröm, en vision om hur livet kommer se ut här för nästa lyckliga ägare. Det är liksom det hela vårt jobb går ut på…enligt PMMY iaf! Lite mer än bara piff och fluff med giftiga Granny Smith i en fruktkorg förhoppningsvis. ;) Ni som hängde med på Insta stories såg säkert att vi skissade på möbleringen och fotovinkarna också. Kanske mest såg ut som kråkfötter och kladd men för oss är det bra-skit innan vi sätter oss med inköp och planering.

Så här landade vi i moodboardet. Färginspo, mönsterbilder, några produktförslag och en inriktning på stil.

Vi härjade i lägenheten i 2,5 dagar innan allt var på plats. Utmaningen låg mycket i utrymmet i bakre delen i lägenheten som vi först hade planerat som workspace men ändrade oss väl på plats. Det fick bli mer av en plats för förvaring / inspo till walk-in-closet för den som behöver det. Skrivbordsplatsen fick flytta upp till det fantastiska sovloftet (tar oss emot att kalla det loft…etagevåning kanske passar bättre). Så här blev iallafall resultatet, tolkat av fotograf Mika.

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

Visst är trappan helt underbar.

homestyling_Göteborg

Och de djupa fönsternischerna.

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

homestyling_Göteborg

Här är det utrymmet som vi ändrade oss om. Visst blev det bra med hyllsystemet tillsammans med Smycket, som vi kallar den underbara sammetsfåtöljen Allie för.

homestyling_Göteborg

Vem vill inte sitta ute och chilla här när våren kommer liksom. Ni måste kika på det rörliga materialet här nedanför. Så mkt känsla där! Näpp, nu drar vi igång dagen. Skulle egentligen tömt fina Pärlstickaregatan idag men det får bli Vobb och lite bokföring istället. Är Vabbruari redan här kanske? #problem

Ha en fin måndag allihop! Tugga ingefära å håll er på fötterna!

//PMMY

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!