Categories:> Homestyling, Inredning, Inspiration, Made by Studio In

Mellandagsjobb – Homestyling i Kviberg

Hej på er! Julen svepte över i en hiskelig fart. Vi har ätit, sovit, ätit och ätit lite till. Igår var det dock dags att borsta av sig smulorna ifrån vörtbrödet och börja jobba igen. Det blir lite ryckigt så här mellan långhelgerna. Två dagars jobb kom lite som en chock för kroppen..och knoppen med för den delen. En 3:a i Kviberg väntade på att få lite kärlek av oss och den här gången var det inte bara homestyling kunden ville ha hjälp med utan även en hel del packning och tömning. Resultatet blev kanon och det ska bli superkul att se bilderna. Lägenheten har legat ute tidigare, ostylad, vilket gör att det blir väldigt tydligt hur stor skillnad det blir på fotona efter en styling. Vi ska försöka samla ihop några tydliga exempel på detta i bloggen framöver. :)

Homestyling - Ordonnansgatan - Stileben

Homestyling - Göteborg - Studio In

”tidlösa klassiker som alltid funkar och ger inredningen dignitet”

Efter det att vi lämnat över till mäklaren och fotografen i bostaden så passade vi på att åka och hälsa på Felix på EasyLivingFurniture som ligger i närheten. Det var evigheter sedan vi hade vägarna förbi men äntligen fick vi till det! Besöket slutade givetvis i lite vintage-shopping. 4st ”Sjuan”-stolar, tidlösa klassiker ritade av Arne Jacobsen, stolar som alltid funkar och ger inredningen dignitet. Vi hittade också ett runt litet cafébord, perfekt att möblera upp en frukosthörna med i små kök eller som sidobord i större hallar till exempel. Vi älskar att vintageshoppa och är maniska på diverse nätauktioner, tyvärr upplever vi att det har blivit svårare att fynda på dessa nu förtiden. Har ni några favoritfyndplatser som vi inte får missa? :D Imorgon är vi lediga igen och skall ladda för en mysig nyårshelg med god mat och mingel!

 

Puss på er!

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!