Categories:> Inspiration

Fåtölj-favorit – Loafer

fåtölj

Idag styr vi kosan mot STHLM och Furniture Fair för att bygga montern som vi jobbat på de senaste månaderna. Äntligen skall projektet ros i hamn. Håll nu tummarna för att allt är på plats och framförallt att det ser ut som vi planerat!

Som en liten färdkost bjussar vi på vår fåtölj-favorit för säsongen – Loafer! En vacker sammetsfåtölj med välvd rygg i de finaste färgerna man kan tänka sig denna säsong. Vi älskar formspråket, de runda men smäckra formen. Ja, man vill ju bara äta upp den! Kanske får vi chansen att titta närmre på den nu på mässan! Fingers crossed!!

Ha en fin söndag!

”The SAS Royal Hotel lobby is an essential part of the legendary interior,” said Space Copenhagen’s Signe Bindslev Henriksen, who runs the studio alongside Peter Bundgaard Rützou. ”We wanted to design a piece of furniture that could create a sense of intimacy in this very open space.”

fåtölj space

FAKTA:

 

NAMN: LOUNGE CHAIR LOAFER 

DESIGNER: HENRIKSEN & RÜTZOU – SPACE CPH

UPPDRAGSGIVARE: SAS ROYAL HOTEL CPH

UTGIVARE: &TRADITION

ÅR: 2018

Foto / citat via Dezeen

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!