Categories:> Inspiration

Nääs Fabriker – ett vackert dygn

I förra veckan var det dags för Studio In att ha sin första julavslutning. Vi har ju hört hur viktigt det är att sätta en företagskultur och med kultur följer ju givetvis traditioner. För oss på Studio In är målsättning och reflektion stora drivkrafter och även framgångsfaktor. Lika så är mat och vackra miljöer det som får oss att tagga igång kreativiteten. Därför bokade vi in oss på ett dygn hos fina Nääs Fabriker, med fokus på just dessa punkter – målsättning, mat och vacker omgivning. Snacka om början på en bra tradition!

”…målsättning, mat och vackra miljöer för oss att tagga igång…”

Fakta:

Location – Nääs Fabriker, Tollered

Resa dit – 20 min med bil nordost om Göteborg

Vistelse – 1 natt i Twinbed room inkl. tillgång till badhus och gym samt frukost ca 1600kr

Äta – Boka bord på hotellets restaurang, runt ju serveras julbord annars á la carte

För företag – Co Working Area,

För shoppingsugna – Butikerna Brique och Bomullsfabriken

Vi började vår julavslutning med att gå loss i det lilla men välutrustade gymmet. Det bästa av allt var att vi fick husera där helt själva. Övriga gäster verkade ha missat denna fantastiska tillgång eller lagt prio på det mer ombloggade badhuset. Och visst, vi köper resonemanget, för badhuset på Nääs Fabriker var verkligen något av det mest vackert belägna relaxavdelningarna som vi någonsin besökt. Precis vid randen av sjön Sävelången finns bastu och varma utomhuspooler att avnjuta. För den som gillar kalla dopp i mörk sjö finns fantastiska möjligheter att även roa sig med just detta.  Vi nöjde oss med att plaska runt i de varma poolerna medan snöflingorna la sig som små vita mössor på våra huvuden. En sån underbar känsla!

Nääs Fabriker bjöd upp till ett hejdundrandes julbord som vi åt oss igenom på kvällen för att sedan dra oss tillbaka på vårt urfina rum. Vi går ju som sagt igång på vackra miljöer och det var verkligen vad vi fick. Det gamla bruksområdet är sagolikt på vintern och interiören på både coworking arean och hotellerummen är verkligen inredda med omsorg. Den fantastiska takhöjden och de vackra fönsterpartierna resulterade i att vi dansade en liten glädjedans i rummet. Badrummet och de bekväma sängarna fick oss att knappt vilja checka ut följande morgon. Men som tur var lockade den underbara butiken Brique oss att lämna hotellet och ge oss ut på lite julklappsjakt i området. För ja, på Nääs Fabriker finns något för alla.

”Den fantastiska takhöjden och de vackra fönsterpartierna resulterade i att vi dansade en liten glädjedans i rummet.”

”Snacka om början på bra tradition!”

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!