Categories:> Inspiration

Stylade men aldrig klara

Imorgon är det fredag. Den här veckan har verkligen rusat förbi (visst säger vi så varje vecka..?!). Vi har packat, packat och packat. Totalt 5 stylade lägenheter har skjutsats till lagret som just nu är fullare än aldrig förr. Det blir till att investera i fler lagerhyllor illa kvickt för att hinna packa upp och sortera innan säsongen drar igång med full fart. Konsultationerna har börjat rulla in och med dom kommer bokningarna. Vi har också hunnit gå på ett och annat möte och hoppas snart på att få presentera ett nytt samarbete och tjänst för er.

 

Det här är något som vi har haft på mållistan sedan start och det känns sjukt spännande att få utforska en ny del av vår verksamhet. :D

Imorgon lämnar vi in ytterligare ett inredningsupprag och laddar inför nästa veckas slutspurt med mässmontern. Vi kommer springa på ytterligare ett gäng boostande möten och hoppas på att kunna landa flera lösa trådar inför en späckad Februari.

”något som vi har haft på mållistan sedan start”

Övre Djupedalsgatan, homestyling, Studio In

Bilderna som ni ser här är ifrån en av förra veckans tre stylingar, Övre Djupedalsgatan 5. En superhärlig 2:a högst upp på Nordhemsberget i Linné. Se mer ifrån stylingen i vår portfolio eller på Erik Olssons hemsida.

Fotograf: Elin Grape, Erik Olssons Fastighetsförmedling
Mäklare: Jeanette Hollander, Erik Olssons Fastighetsförmedling

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!