Categories:> Decorations, Inredning, Inspiration

Veckans inspo – Caroline Walls

Caroline Walls – Vi hade aldrig hört talas om den Australiensiska konstnärinnan tidigare. Vi snubblade över hennes konst i senaste numret av EST Magazine när vi satt och samlade inspo till vårt blivande kontor, som får sig ett facelift i nästa vecka.

Tro det eller ej, vi har inte valt kulörer till väggarna än… Eller jo. Vi har en idé. Som antagligen kommer bli fantastisk (som vanligt). MEN vi har inte varit sådär duktiga som vi alltid rekommenderar våra egna kunder att vara…dvs PROVMÅLA och så vidare.

Anyhow, Caroline Walls serie målningar ”Maybe She” fick oss att tro ännu hårdare på kulörerna vi har spanat in till kontoret. Det får bli ett Maybe She-kontor helt enkelt, för det var det vackraste målningarna vi sett på länge. Tack för inspo:n och att du satte spiken i kistan för oss Caroline. Blir det fult får vi helt enkelt köpa hela din serie talvor och hänga upp. Problem solved!

ABOUT CAROLINE WALLS

”Melbourne-based visual artist Caroline Walls, best known for her contemporary minimalist paintings, is showcasing her new series of evocative works at Saint Cloche gallery, Paddington.”

// SAINT CLOCHE

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!