Categories:> Homestyling, Inredning, Made by Studio In

Veckans jobb, homestyling och monterdesign

Första veckan på året drog igång med buller och bång. Homestyling, möten, konsultationer och inredningsjobb, i en salig blandning. Precis som förra året om vi minns rätt. Vet att vi rivstartade då med, men att det blev lite lugnare någon vecka in i Januari. Kanske blir det så i år också..?

Homestyling Vändgatan 5

Vi började veckan i en villalägenhet i Vidkärr, Östra Göteborg. Bostaden har 4 rum och kök och en stor balkong. Den är verkligen superfin! Fastigheten är byggd -49 och lägenheten har kvar en härlig funkis-vibb. Lite högre i tak, fina fönsterpartier, fiskbensparkett (i flera av rummen iaf) och en härlig öppen spis i vardagsrummet.

Vi gjorde en kompletterande styling där vi tog med ett fåtal möbler men desto mer textilier, detaljer, belysning och konst. Ägarna hade själva en bra bas med fina möbler i klassisk skandinavisk design som ju vilket passar SÅ fint i en bostad som denna.

Bostadsfotograf, Joakim Kling, Bjurfors, Studio In

Studio In, Homestyling, Vidkärr, Designklassiker, Funkis

Fastigheten är byggd -49 och lägenheten har kvar en härlig funkis-vibb.

Homestyling, Göteborg, Studio In, Öppenspis, Funkis

Lägenheten fotograferades av Joakim Kling och ligger ute till salu på Hemnet och hos Bjurfors med mäklare Maria Willford.

Homestyling Lasarettsgatan 6

Den andra stylingen den här veckan gjordes på Kungshöjd, på Lasarettsgatan 6, i en betydligt mindre lägenhet. 2 rum och kök på mindre än 50kvm. Känsla här är superurban. Lägenheten är en riktig flat med HÖGT i tak, synliga takbalkar och utsikt över plåttaken som förstärker känslan. Även här gjorde vi en kompletterande styling. Största utmaningen med det här uppdraget var egentligen tidsplanen, foto kl14 samma dag som vi fick tillträde. Och det samtidigt som lägenheten i Vidkärr skulle lämnas över till fotograf. För att få ihop det något snärjiga schemat tog vi hjälp av vår underkonsult Charlotte och båda lägenheterna blev kanonfina och klara i tid.

”Känsla här är superurban”

flatlay, homestyling, stilleben, studio in, lasarettsgatan 6, göteborg

homestyling, lasarettsgatan 6, studio in

homestyling, studio in, lasarettsgatan 6, piano, tavelvägg

homestyling, studio in, lasarettsgatan 6

Lägenheten fotograferades av Nina Bohman och ligger ute till salu hos Erik Olsson med mäklare Jeanette Hollander.

Monterdesign till Stockholm Furniture Fair

Utöver homestylinguppdragen den här veckan har vi jobbat vidare på montern till Stockholm Furniture Fair som vi designar för Houzz. Helt galet att mässan bara är någon vecka bort. *STRESS* Vi har en hel del kvar att spika, men konceptet känns bra och vi har bra samarbetspartners som; Nordiska Galleriet, Jotun och Rebel Walls.

 

”När vi panikar som allra mest så brukar vi tänka på Katarina Gospic’s..”

Vi vet att vi alltid har panikkänslor inför uppdrag som detta, men vi har också lärt oss att vi alltid löser det och att vi kommer ha sjukt kul! Det är förmodligen en del av processen att det skall kännas sjukt otäckt när man gör nya saker. När vi panikar som allra mest så brukar vi tänka på Katarina Gospic’s sommarprat där hon bla. nämner Amygdalan, vår primitiva känslostruktur. Den räddade oss när vi levde oskyddade ute på savannen för många 100,000 år sedan, men nu sätter den käppar i hjulet för oss allt för ofta! Lyssna på Katarina! Det kommer garanterat motivera er till att rida ut de värsta ångesttopparna och få ut mer av livet! :D Vi länkar här nedanför.

Katarina Gospic Sommarprat 2013

Homestyling, Studio In

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!