Categories:> Inspiration

Vårens Inredningsworkshop är här!

Hej på er! I fredags gick ett nytt nyhetsbrev ut, vilket vi hoppas att ni inte missat. :) I brevet släppte vi nämligen både datum, upplägg och pris för vårens härligaste inredningsworkshop. Det blir en helg fullspäckad med inredning, mat och härligheter och vi hoppas verkligen att ni vill hänga med oss på detta.

INREDNINGSWORKSHOP PÅ NÄÄS FABRIKER. Som deltagare på vår helgkurs får du insikt i hur vi som inredare tar oss an våra case. Vi berör teori för stilplanering, möblering, ljussättning, styling mm. Du får själv chansen att praktisera detta på ett rum som du själv tar med dig till workshopen. Med vår stöttning jobbar vi under helgen fram moodboard, möbleringsskiss och en produktlista för rummet.

Förutom att du får chansen att jobba fram en plan för din heminredning så ingår det också övernattning, middag, tillgång till bad och gym i priset för workshopen.

Vi kommer hålla till på vackra Nääs Fabriker (se vårt tidigare inlägg härifrån…det är SÅ vackert)  strax utanför Göteborg vilket gör workshopen till en komplett helg med hög njutningsfaktor.

Så ta chansen och kom iväg, ta med dig en vän eller unna dig lite egentid och chans att träffa nya bekantskaper.

Vi ser SÅ mycket fram emot att få träffa er live under den här helgen :)

 

För att läsa mer och för att anmäla dig till workshopen så klickar du här!

 

workshop göteborg, workshop inredning, workshop 2019, inredare helgkurs, helgkurs inredning

About Studio In

Göteborgsbaserade tvillingsystrar som bloggar om allt vi finner vackert. Inredning, mode och dagliga observationer i en enda härlig röra. Bara så du vet får perfektionism får oss att gäspa!